Pinky Minky Story
Webmiss Goodies Taggie Credit Diary
kacau_2
Sunday, 1 January 2012 | 07:37 | 0 comments


peacecece !!! aku suke kacau depa ni ( yg line ats ...semua kcuali yg berspec tu... )

mana satu ?
Thursday, 29 December 2011 | 21:05 | 0 comments


entry kali ni : mana satu ?

mana satu hapa ?
sekarang ni Nina ade dua blog....( pulun )
mcm mna nak buat erkkk ?
nak bgi slah stu kt org lain suh depa take care ka delete....nak delete sayang le
penat-2 bt pastu delete kan......

aha ! senang-2 satu hri satu post ..amacam?
memang lha xpenting....blog segala ni
tpi ni lha diary yg bleh Nina kongsikan perasaan Nina dgn org lain....

tpi kan ....nak promote blog lgi satu ni 

memang xseberapa tpi  takat tu je Nina mampu ...hehhehehe


Hot ke ?
| 20:56 | 0 comments


kenapa org slalu ckap ... org bnyak like status ( fb ) dya....
dya Hot (la tu)
pada Nina org like status Nina sbb diorang setuju apa yg Nina ckAp..... awak ?

satu lgi ...: Nina ni memang Hot tpi bukan Hot , popular tu ...
Nina ni hot yg lain ...its mean EGO PANAS BARAN....
Tapi Nina punya panas baran sikit je......

tpi kan apa slahnya dpt hot kt dunia ...drpda dpt hot kt akhirat ! ( neraka )

but .... jangan dok buat syok sngt smpai lupa hbis bnda yg X WAJIB WAJIB kita buat yea.....



minat ke ?
| 08:03 | 0 comments


entry kali ni bertajuk SAYA SUKA ! SAYA SUKA !

Suka ? nak cita ....
dlm SJ ni ...Nina plg suka Donghae...


tengok lha dya....
comel , hensem , kacak,tampan , fair
hidung mancung , mate sepet....

wow ! ciri-2 lelaki idaman Nina ni.....

Wish : Nina wish Nina dpt jumpa dya.....face to face...



Pelancaran blog xseberapa ( lapy sorang-2 )
| 07:56 | 0 comments



Thursday | 29 Dec 2011 | 11:54 pm

Nina sudah pon selesai menyiapkan blog baru Nina ! 

Tema : Mrs.Simple
Main : Super Junior

Kenapa ?

Ha sebab Nina suke sngt lagu ni ' n ' SJ ... muah sikit...
and then ni post pertama Nina.... hope u like it